Plandemie

Microsoft vroeg in 2019 een patent aan voor cryptovalutasysteem gekoppeld aan lichaamssensor, met als publicatienummer WO2020060606

“En het maakt dat allen, kleinen en groten, rijken en armen, vrijen en slaven, een merkteken ontvangen op hun rechterhand of op hun voorhoofd; en niemand kan iets kopen of verkopen als hij dat teken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam, niet draagt. Nu komt het aan op scherpzinnigheid! Wie doorzicht heeft kan het getal van het beest berekenen. Het duidt een mens aan en het getal van die mens is 666.” – Apoc. 13,15-17

De hele lockdown en de dramatische gevolgen betreffende het COVID-19 virus begint toch meer en meer niet zó toevallig te lijken. De economische depressie die eraan zit te komen, zal ongetwijfeld gebruikt worden om een nieuw financieel systeem op poten te zetten, waarbij cash geld wordt verbannen “uit angst voor besmetting via papiergeld”, en omdat het waardeloos zal zijn geworden door massaal bijdrukken onder het mom van ‘overheidssteun’. En laat het nu net Microsoft zijn die vorig jaar een patent aanvroeg voor een cryptovalutasysteem gekoppeld aan een sensor die de lichaamsactiviteit meet. 

Zetten we even alles wat we weten op een rijtje:

  • 2019: Microsoft, waar Bill Gates tot dan toe nog in het bestuur zetelt, vraagt een patent aan voor een cryptovalutasysteem gekoppeld aan een lichaamssensor (hoogstwaarschijnlijk een soort chip). Een cryptovaluta is een digitale munteenheid zoals Bitcoin. Opvallend: het patent heeft publicatienummer WO/2020/060606 of eenvoudiger: 2020 / 6 6 6. Microsoft houd zich al jaren bezig met allerlei projecten met implanteerbare microchips, onder andere voor sterilisatie van vrouwen, een digitale identiteitskaart, enz…
  • 2019: Bill Gates, multimiljardair en pro-abortus-, pro-contraceptie- en pro-klimaatfilantroop (wiens hoogste diploma een middelbaar diploma is) voorspelde wel heel toevallig in een Netflix documentaire dat een dodelijk virus zich vanuit een versmarkt in China over de hele wereld zou kunnen verspreiden.
  • December 2019: het dodelijke COVID-19 virus breekt uit in Wuhan, China, volgens de berichtgeving is het virus afkomstig van een versmarkt.
  • Begin 2020: het virus begint zich te verspreiden over de hele wereld en overal worden landen in lockdown gebracht.
  • Vanaf eind februari 2020: De economie komt tot een stilstand, en stort in. Beurzen crashen. Werkloosheid schiet de hoogte in. Het dieptepunt van de beurscrash komt eind maart. Cash geld wordt meer en meer verbannen uit vrees voor besmetting, en winkels vragen klanten om te betalen met de kaart, om aldus besmetting te vermijden (hoewel men met de vinger ook de pincode moet intoetsen, en iedereen diezelfde toetsen aanraakt).
  • 13 maart 2020: Bill Gates kondigt aan dat hij uit het bestuur van Microsoft stapt, om zich volledig aan zijn filantropie te wijden (klimaatverandering, vaccins, globale gezondheidszorg (lees: abortus en anticonceptie), en educatie).
  • 19 maart 2020: Bill Gates kondigt aan dat hij het coronavirus wil bestrijden met implanteerbare microchips met digitale certificaten, om zo te weten wie immuun is tegen de ziekte en wie het vaccin heeft gekregen (dat er nog moet komen).
  • April 2020: de financiële crisis verergert, ondanks de maatregelen (lees: lapmiddelen) van de overheden.

Feit is ook dat er reeds diverse experimenten zijn met implanteerbare microchips (beter bekend als RFID-chips), die als “portefeuille” dienen voor cryptogeld zoals Bitcoin.

Verder was het ook Nicholas Rockefeller (van de bekende Rockefellerfamilie van bankiers) die in 2006 zei dat in de toekomst alle geld zich in RFID-chips zal bevinden, en dat er geen cash geld meer zal zijn.

Lees meer hierover op Eindtijdklok/financieel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s