Vaccinatie

Het dystopische Israël waar niet-gevaccineerden inmiddels tweederangsburgers geworden zijn

Israël is kennelijk voorloper/voortrekker geworden in de uitrol van de agenda van de Nieuwe Wereldorde. Sinds Covid is Israël snel afgetakeld richting dictatuur, zoals vele landen overigens. Inmiddels is Israël een dystopische natie geworden, waar niet-gevaccineerden die dus niet beschikken over een groene vaccinatiepas, tweederangsburgers geworden zijn. Men spreekt er van ‘medische apartheid’. Een voorbode voor wat ons te wachten staat. Een overzicht.

Israël is snel vervallen tot een gescheiden cultuur die mensen discrimineert die geen experimentele Covid-19-injecties hebben gekregen, zeggen Israëlische burgers die hulp zoeken op mediaplatforms.

Ilana Rachel Daniel – lid van de Rapeh-partij – zei een video die op 3 maart op BitChute werd gepost:

“Het is hier in Israël erg intens. Ik weet niet hoeveel je ervan ziet. Het is verschrikkelijk. Het is een heel, heel, heel beangstigende situatie. Ze maken dit groene paspoort, waar de helft van de bevolking niet in theaters of winkelcentra of van alles kan komen, tenzij je de vaccinatie hebt genomen. Ze creëren een medische apartheid.

Als onderdeel van een programma genaamd Operation Back to Life, beperkt het “Green Pass” -systeem de toegang tot geregistreerde sportscholen, theaters, hotels, restaurants, universiteiten en middelbare scholen tot houders van een scanbaar vaccinpaspoort.

“Dit is de eerste stap terug naar een bijna normaal leven”, zei de Israëlische minister van Volksgezondheid Yuli Edelstein tijdens een briefing over het programma dat vorige week van start ging. De Israëlische regering heeft op 6 maart een aantal nieuwe regels aangekondigd in een verklaring die gezamenlijk is vrijgegeven door het kabinet van de premier, het ministerie van Volksgezondheid en het ministerie van Transport. Het regeringsdocument is van kracht tot de volgende regeringsevaluatie op 20 maart. Leerlingen in groep 7 tot 10 mochten deze week terugkeren naar de lessen in rechtsgebieden waar 70% van de bevolking ouder dan 50 jaar was ingeënt.

Universiteiten en andere onderwijsinstellingen mochten vanaf zondag alleen voor houders van een groene pas geopend worden ​​voor persoonlijke lessen. Degenen die niet zijn gevaccineerd, mogen alleen online lessen bijwonen. Restaurants moeten gevaccineerde houders van een groene pas het recht geven om binnen te eten, terwijl niet-gevaccineerde mensen alleen buiten mogen eten. Overtreders van het regeringsbevel krijgen een boete van 5000 New Israeli Shekels (NIS), wat neerkomt op ongeveer €1200.

Volgens een BBC-rapport in januari moesten Israëlische studenten een Covid-injectie krijgen om hun eindexamen voor toelatingsexamens op de middelbare school af te leggen. De resultaten van het toelatingsexamen kunnen van invloed zijn op het al dan niet studeren van de universiteit en op hun plaatsing in de verplichte militaire dienst.

Het paspoort wordt, volgens een rapport in de Jerusalem Post, afgegeven door een door de overheid beheerde website die een groen certificaat uitgeeft met een hoogbeveiligde scanbare QR-code via sms, e-mail of gewone postbezorging.

Van mensen in Israël wordt verwacht dat ze hun groene paspoort laten zien om te scannen, samen met persoonlijke identificatie voordat ze geregistreerde bedrijven binnengaan. De regeringsverklaring die zaterdag werd uitgegeven, zei dat het verbod op de toegang van Israëli’s door de lucht naar het land is geannuleerd (landovergangen blijven op hun plaats), waardoor Israëlische burgers en permanente inwoners Israël kunnen binnenkomen.

“Degenen die houder zijn van vaccinatie- of herstelcertificaten zullen Israël vrijelijk kunnen verlaten”, voegt de verklaring eraan toe. Eerder deze maand vertelde Edelstein het publiek dat “vaccins niet verplicht zullen zijn, maar iedereen die een vaccinatiecertificaat vervalst, de gevangenis in gaat.

De Israëlische minister van Volksgezondheid heeft ook gezegd dat werkgevers binnenkort hun personeel moeten laten vaccineren of elke 48 uur een coronavirus-test moeten ondergaan.

Israëls injectieprogramma voor Covid-19 was de snelste ter wereld: 10% van de bevolking ontving tussen 19 december en eind 2020 experimentele vaccins en 50% van de negen miljoen inwoners van het land had op 26 februari ten minste één Covid-injectie gekregen, volgens een verklaring van minister van Volksgezondheid Edelstein.

Ik was het met mijn vriend, Pfizer-voorzitter en CEO Albert Bourla, overeengekomen dat we verzending na verzending zouden brengen en de vaccinatie van de 16-plussers in Israël in maart zouden voltooien”, tweette de Israëlische premier Benjamin Netanyahu op 10 januari.  Bourla en Netanyahu zijn dus blijkbaar ‘goede vrienden’?

Op 24 februari keurde het Israëlische parlement een wet goed waardoor de regering de namen, adressen en telefoonnummers van mensen die geen Covid-injectie hadden gekregen, mag delen met andere autoriteiten van de Ministeries van Onderwijs en Welzijn.

Ilana Rachel Daniel zei tevens:

“Ze laten mensen een enkelbandje dragen, een veiligheidsarmband als ze terugkomen van een reis. Het is absoluut krankzinnig.”

Mensen krijgen elektronische veiligheids-armbanden aangeboden, vergelijkbaar met die gedragen door gevangenen, om hun verblijfplaats te verifiëren, nadat ze buiten Israël zijn gereisd, in plaats van gedwongen te worden gehuisvest in quarantainevoorzieningen, meldde The Jerusalem Post op 25 februari.

We noemen het een‘ vrijheidsarmband ’omdat we niemand opsluiten, maar hen de kans geven om naar huis te gaan”, zegt Ordan Trabelsi, president en CEO van SuperCom, het bedrijf achter het bewakingssysteem.

Daniel voegde er nog aan toe:

“Ze censureren ons en vallen ons aan, en ze staan ​​geen enkele media toe. Niets. Ze hebben de medische vergunning van het hoofd van de partij afgenomen.”

Bron: LifeSiteNews

2 gedachten over “Het dystopische Israël waar niet-gevaccineerden inmiddels tweederangsburgers geworden zijn”

  1. Het is mogelijk dat veel joden zich ten gevolge van dit beleid tot het traditioneel katholieke geloof zullen bekeren, zodra de vele bijwerkingen en de vele doden de overmoed en / of het moordend karakter van deze vaccinatie zullen openbaren. Het is ook mogelijk dat de vaccin-bedrijven in verschillende landen andere vaccins uitrollen om op die manier te beslissen over leven en dood, volgens hun ‘elitaire’ wensen. We leven in de eindtijd. “Heer Jezus, ontferm u over ons en heb medelijden met uw volk maar sla met harde hand alle boosdoeners neer. Vernietig ook door uw toedoen, niet door ons toedoen, hun kinderen, indien dit nodig mocht zijn om de redding van de uwen te bespoedigen. Maar niet onze wil, maar uw wil geschiedde. Amen.” Dit is mijn gebed. Het klinkt hard maar is vervuld van liefde. Ik hoop dat het de machthebbers aan het denken zet en hen oproept tot bekering. Zij willen de wereld regeren, los van God en zijn geboden, maar wie een put graaft voor een ander, tuimelt er zelf in. “Heer, heb medelijden met allen die zich bekeren, ook diegenen die slechts ten dele het kwaad dat ze deden, kunnen herstellen, al was het maar door van nu af aan uw pad te volgen. Vervul ook de harten van de mensen met een grote barmhartigheid voor allen die het kwade afzweren en voortaan zoeken naar al wat goed, waar en schoon is en het ook in de mate van het mogelijke verwezenlijken. Amen.” Dit als aanvulling omdat God én rechtvaardig, én barmhartig is / wil zijn. Laten we hem in Zijn voorbeeld volgen. Bid a.u.b. ook voor mij. Wij zijn allen zondaars, zonder zijn bevrijdende kracht redden wij het niet. Van onze twee bisschoppen in het wit hebben wij niet veel heil te verwachten. Ze lieten zich immers reeds bezoedelen met de door abortussen besmette vaccins. Ook van ons eigen regionaal episcopaat moeten we niet veel goeds verwachten. Ze staan veel te weinig kritisch tegenover wat nu gebeurt, confronteren de gelovigen ook niet met de zo noodzakelijke vragen. Wat zeg ik? Sommige bisschippen lopen zonder scrupules met de stroom mee of maken er zelfs reclame voor, in plaats van op te roepen voor wederzijds begrip en dialoog, met een bijzondere aandacht voor wat juist en rechtvaardig is. Neen, ik ben ten diepste ontgoocheld in onze burgerlijke en religieuze autoriteiten, door al wat we dit jaar meemaakten en vooral door hun schandalig stilzwijgen en als ze al spraken door hun inhoudloos gezever en geblaat. Hadden we hier in België maar een Athanasius Schneider, of een Ramond Burke of een Maria Vigano. Nu ja wat nog niet is, kan nog misschien komen. Laat ons dus ook bidden voor de bekering van ons Belgisch episcopaat, naar mijn oordeel zeer dringend nodig.

  2. Aanvulling bij mijn commentaar: Inspirerend artikel: bevat heel wat goede vragen voor politici, media en ook kerkelijke autoriteiten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s