Plandemie

Pentagon ontwikkelt onderhuidse chip die ‘Covid-19 detecteert’

Medische onderzoekers bij het Pentagon (het militaire bolwerk van de VS) hebben een soort microchip ontworpen die naar hun eigen zeggen virussen zoals Covid-19 kan detecteren onder uw huid.

De gepensioneerde kolonel Dr. Matt Hepburn, een arts gespecialiseerd in infectieziekten, vertelde ‘60 Minutes‘ (een programma op CBS) dat de microchip een soort ‘controlelichtje’ is voor mensen, maar niet iedere beweging traceert. De technologie werd ontworpen door Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA), dat opereert onder het Pentagon.

De microchip die voorlopig enkel in Defensie zal worden gebruikt, wordt onder de huid ingebed in een weefselachtige gel en test voortdurend het bloed van de drager op aanwezigheid van virussen zoals Covid-19. Eens een virus gedetecteerd, moet de drager van de microchip onmiddellijk een bloedtest ondergaan. Die moet een klein beetje bloed afnemen en dat in een testmachine stoppen, en binnen enkele minuten wordt een diagnose gesteld, waarna de persoon al dan niet in quarantaine moet gaan bijvoorbeeld.

“Het is een sensor. Dat kleine groene ding hier, stop je onder je huid en wat dit jou vertelt is dat er chemische reacties gebeuren in je lichaam, en dat signaal betekent dat je morgen symptomen zult hebben.”

Dr. Matt Hepburn

De chip werkt zoals een zender, die – indien het een virus tegenkomt – een signaal zendt (wellicht naar een toestel). Dat signaal betekent dat je “morgen” symptomen gaat ontwikkelen, ook al voel je je op het ogenblik van het signaal niet ziek.

Hij voegde eraan toe dat de vroege-detectie-technologie “de infectie in z’n weg kan stoppen.”

Er werd in de aflevering ook nog andere technologie getoond om Covid-19 en andere virussen “te bestrijden”: een dialysemachine die het bloed van een patiënt moet uit het lichaam pompen, filteren en ontgiften en dan terug in het lichaam van de patiënt pompen, totdat het virus verwijderd is uit het lichaam.

Bron: RT

2 gedachten over “Pentagon ontwikkelt onderhuidse chip die ‘Covid-19 detecteert’”

  1. Hier wordt het ideaal van de farmaceutische industrie bereikt om niet alleen de zieke mens van dienst te zijn, maar ook de gezonde. Het is al een jarenlange trend om bevolkingstesten uit te voeren op je stoelgang en allerlei andere zaken met het adviesd om regelmatig een check-up te doen …want je kunt niet weten. Je zal maar iets onder de leden hebben! Welnu, daar ben ik persoonlijk helemaal niet van gediend. Ik voel mij gezond en dat is voor mij voldoende, en als ik ziek word, pas dan neem ik gepaste maatregelen.

  2. Ik moet geen chip onder mijn huid hebben. Ik moet niet echt weten hoe mijn lichaam reageert. Het is zo naar mijn bescheiden mening dat de mens evolueert naar een soort van cyberrobot. De mens zal in de toekomst meer en meer bestaan uit elektronische onderdelen. En met die nieuwe mens zal m’n naar Mars reizen. Onnozel denkt u? Neen, het zal ooit werkelijkheid worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s