Plandemie

Sciensano geeft op website toe dat vaccinatie eigenlijk niet helpt

Onafhankelijk onderzoeker Sam Brokken heeft op de website van Sciensano, het Belgische orgaan dat de zogenaamde ‘coronacrisis’ monitort, verklaringen gevonden die in feiten aangeven dat vaccinatie niet zal helpen om verlost te worden van de ‘maatregelen’, puur omwille van het simpele feit dat u na vaccinatie nog steeds ‘positief’ kunt testen met een PCR-test bij eventuele verkoudheidssymptomen.

SCIENSANO EN HET CERTIFICAAT
In navolging van mijn eerdere posts over de zinloosheid van het ‘Vaccinatiepaspoort’ krijgt u hier het relaas van Sciensano. Ze bevestigen eindelijk dat gevaccineerden evenzeer een risico blijven.
Quotes:


“Geen enkel vaccin beschermt echter 100%. Personen die gevaccineerd zijn en mogelijke symptomen van COVID-19 vertonen moeten daarom nog steeds getest worden, bij voorkeur met een PCR-test.”


“Er zijn momenteel beperkte gegevens dat personen die gevaccineerd zijn het virus ook minder zouden overdragen. De bescherming lijkt echter onvolledig, de vaccinatiegraad in de risicogroepen ligt momenteel nog laag en de druk op de ziekenhuizen blijft hoog. Over het algemeen gelden dan ook dezelfde regels voor gevaccineerde personen als voor ongevaccineerde personen.”


“Asymptomatische gevaccineerde reizigers worden ook verder aan dezelfde voorwaarden (testen en quarantaine) onderworpen als ongevaccineerde reizigers, omwille van het risico op introductie van nieuwe varianten van het SARS-CoV-2 vaccin.”

MIJN BESLUIT: Het CV-Certificaat doelt tot niets, althans toch niet als het op het bestrijden van het virus aankomt. Alles wat binnenkort fout loopt zal desalniettemin in de schoenen van de niet-gevaccineerden worden geschoven.

Bron: Artsenvoorvrijheid.be


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s