Vaccinatie

Update van Vlaamse verpleegkundige: “Heel de zomervakantie is het nog nooit zo druk geweest op de verschillende afdelingen. Er wordt opvallend veel bloed gegeven gerelateerd aan inwendige bloedingen en auto-immuun bloedziektes”

Nieuw ingezonden getuigenis van Catharina Van der Hart [pseudoniem], verpleegkundige op een geriatrische afdeling in een ziekenhuis in Vlaanderen. Wij hebben reeds verschillende persoonlijke ontmoetingen gehad met deze verpleegkundige. In deze update vertelt ze over de actuele situatie in haar ziekenhuis:

Gevaccineerden moeten niet meer worden getest bij opname via spoed in ons ziekenhuis. De niet- gevaccineerden natuurlijk wel. Ze krijgen de heel “betrouwbare stok” in hun neus geduwd! Want het verhaal bij de overheid en de officiële media gaat dat het de niet-gevaccineerden zijn die de “pandemie” aan de gang houden. Dit klopt gewoon niet! We weten allemaal nochtans heel goed dat de gevaccineerden het virus even goed nog kunnen doorgeven want het “vaccin” geeft geen absolute immuniteit doch enkel een bepaalde zeer tijdelijke bescherming. Dan hoor je van die verhalen van volledig gevaccineerden die na enkele dagen toch worden getest en blijken dan ook positief te zijn.

De opnames van covid-patiënten zijn heel beperkt. Een gemiddelde van 1 à 2 per week wordt momenteel opgenomen. Of het dan echt gaat over een covid-patiënt is nog maar de vraag! Het kan net zo goed een griep zijn want de PCR-test maakt geen onderscheid. Ik ben benieuwd of de griep dus nog een jaartje vakantie gaat nemen. Ik stel mij dan de vraag: van alle covid-positieven, hoeveel van die gevallen waren uiteindelijk griep? U vooral niet teveel vragen stellen als verpleegster is de boodschap. Ze maken ons allemaal wijs dat de varianten kunnen ontstaan als gevolg van de niet-gevaccineerden. Maar uit steeds meer studies blijkt dat de Delta-varianten vooral voorkomen bij dubbel gevaccineerden. Zijn ze niet het gevolg van vaccineren in volle pandemie met een vaccin dat onvoldoende bescherming biedt? Hoe gevaarlijk zullen de varianten zijn voor al de gevaccineerden? Waar is hun bewijs dat het de schuld is van de niet- gevaccineerden? Ik wil deze studies heel graag eens doornemen.

Heel de zomervakantie is het nog nooit zo druk geweest op de verschillende afdelingen. De zomervakanties zijn meestal periodes dat het soms echt heel kalm is en dat heel veel mensen overuren kunnen opnemen. Er zijn enorm veel mensen gestorven bij mij op de afdeling. Er wordt opvallend veel bloed gegeven gerelateerd aan inwendige bloedingen en auto-immuun bloedziektes. Er komen ook regelmatig jonge mensen binnen met een “tia” (voorbijgaande beroerte-verschijnselen) zonder onderliggend lijden. Weerom: Vooral geen vragen stellen is de boodschap. Auto-immuunziektes beginnen we meer en meer in de dossiers te lezen. Maar mogelijke oorzakelijk verbanden worden nooit gelegd. “Want het vaccin is een wondermiddel en zal de mensheid redden!!” Meedraaien in zo een leugenachtig systeem als verpleegkundige is verschrikkelijk voor mij.

Catharina

Van een andere verpleegkundige in Vlaanderen waar wij mee in contact staan, weten wij dat zij regelmatig moet inspringen voor collega’s wiens vriend/echtgenoot thuis zit met hartproblemen en niet alleen mag blijven…

Oorzakelijke verbanden worden nooit gelegd, maar die zijn er wel, en er is er maar één: de Covid-19-injectie!

Dit is de werkelijke situatie in (wellicht de meeste) ziekenhuizen in september, zoals u in de reguliere media NIET zult lezen. Hoe zal de toestand zijn binnen enkele maanden?

Een gedachte over “Update van Vlaamse verpleegkundige: “Heel de zomervakantie is het nog nooit zo druk geweest op de verschillende afdelingen. Er wordt opvallend veel bloed gegeven gerelateerd aan inwendige bloedingen en auto-immuun bloedziektes””

 1. De farma-industrie heeft van bij de aanvang van haar vaccin gezegd dat ze NIET verantwoordelijk zijn ( voor hun eigen product ) voor “bijwerkingen”. Bovendien geven ze aan dat deze gevolgen waarneembaar zullen zijn vanaf 4 maand…. tot 24 maand NA de prik.
  Globaal kan je dus zeggen dat vanaf eind Juli België haast “volledig” gevaccineerd is.
  Waarom wacht men niet met een globale vaccinatie tot het duidelijk wordt WAT het vaccin DOET ?
  Want als ze zich niet vergissen zullen vanaf december BIJWERKINGEN ruim te zien zijn.
  Bij de WHO erkent men nu reeds meer dan 780.000 “bijwerkingen”
  Dan zullen de politici en “experten” de schuld geven – hoe onlogisch ook – aan de gezonde mensen die nog niet gevaccineerd zijn. Er moet toch “ergens” een SCHULDIGE gevonden worden voor hun onverantwoorde haast …
  Als je Ferrari niet werkt ga je eerst naar de garage en desnoods naar de ontwerper …
  Als er een onverklaarbare pandemie of klimaatverandering losbreekt, waarom willen we dan niet weten wat De Schepper daar van zegt ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s