Geen categorie

Medisch directeur GZA Antwerpen: “De patiënten die wij nu op intensieve hebben liggen, zijn allemaal gevaccineerd”

ATV Antwerpen (een regionale Belgische tv-zender) bracht een nieuwsreportage over de toestand in twee ziekenhuizen in de provincie Antwerpen. Daarin werd onomwonden duidelijk gemaakt dat de ziekenhuizen nu vol liggen met gevaccineerden, in tegenstelling tot wat onder meer de grotere nieuwsmedia en ministers van Volksgezondheid De Jonge (NL) of Vandenbroucke (B) beweren.

Dr. Jo Leysen, bestuurder AZ Turnhout:

“De patiënten die wij opnemen zijn meer en meer gevaccineerde patiënten, ik weet dat men soms andere geruchten hoort, maar de grote meerderheid van de patiënten die wij nu opnemen, zijn gevaccineerde mensen”

Wie zou denken dat de IC vol ligt met niet-gevaccineerden: dat klopt niet, zegt de commentator. Dr. Kristiaan Deckers, medisch directeur van de Antwerpse ziekenhuisgroep GZA voegt daaraan toe:

Bij ons, op dit moment, zien wij toch wel een grote meerderheid zogenaamde doorbraakinfecties, dat is anders dan een aantal weken geleden, toen we inderdaad een meerderheid niet-gevaccineerde patiënten op intensieve hadden. Op dit moment is dat niet meer zo. De patiënten die wij – op GZA – op intensieve hebben liggen – ik heb het gisteren nog nagekeken – die zijn eigenlijk allemaal gevaccineerd.

De waarschijnlijke reden is dat de immuniteit van de gevaccineerden almaar lager wordt (zoals uiteen gezet in dit artikel) en zij bijgevolg vatbaarder worden en zwaarder ziek worden in geval van besmetting met bvb. de seizoensgriep (wij van Eindtijdklok gaan er van uit dat “Covid” gewoon de griep was/is, nvdr). We staan nog maar aan het begin van het griepseizoen, en de klinieken liggen nu al vol. Een derde prik voor de bevolking is uiteraard enkel olie op het vuur. En opvallend: weer wordt er met geen woord gerept over de griep. Het gaat enkel maar over ‘Covid’. De griep bestaat niet meer!

Zoals we reeds maanden geleden waarschuwden, zullen de ziekenhuizen inderdaad overspoeld worden door gevaccineerden, waardoor het zorgsysteem dreigt te imploderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s