Vaccinatie

Luguber: balsemer in de VS vindt bizarre ‘eiwitproppen en -draden’ in aders van de lichamen van overleden Covid-gevaccineerden

OPGELET: Niet voor gevoelige lezers (wie hier niet tegen kan: niet verder lezen).

Mike Adams van Natural News toonde in de Alex Jones Show live enkele stalen met zogenaamde ‘proteïnedraden of proppen’ uit de aderen van overleden Covid-gevaccineerden, bekomen via een balsemer die daarmee naar buiten durft komen. Op Naturalnews werden veel meer gedetailleerde foto’s gepost. Het zijn géén bloedproppen of aderen (want ze zijn geelachtig tot wit en bevonden zich in de aderen), de structuren zijn rubberachtig en rekbaar en bevatten soms stukjes die lijken op grafeenoxide. Adams vermoedt dat het lichaam door het vaccin (via het geïnjecteerde mRNA dat zich eventueel inbedt in ons DNA) geïnstrueerd wordt om deze eiwitstructuren aan te maken. Sommige structuren zijn zo dik als een vinger en verstoppen dan ook volledig de ader of arterie, met necrose of de dood tot gevolg. Een gruwelijke realiteit die naast de vele andere vaccinatieletsels (bloedproppen, orgaanfalen,…) mee verklaring biedt voor de nu in de media gehypte ‘Plotse Volwassen Sterftesyndroom’ (SADS: Sudden Adult Death Syndrome; een zogenaamd “syndroom” waarbij het overlijden plots is en de oorzaak zogezegd “niet kan worden aangetoond”).

Artikel van 8 juni in Mail Online: “Gezonde jonge mensen sterven plots en onverwacht van een mysterieus syndroom.”

Gisteren verscheen Mike Adams van Natural News op de Alex Jones Show waar hij live met een microscoop aan het publiek bizarre draadachtige klonters toonde aan de kijkers. Daarna publiceerde Natural News exclusief een reeks labo microscopiefoto’s van die bizarre ‘klonters’ die nu routinematig worden gevonden in volwassen personen die “plots stierven”, gewoonlijk x aantal maanden nadat ze hun experimentele covid-vaccinaties ontvingen. Dit zijn in geen geval normale bloedproppen of klonters. Deze zogenaamde ‘klonters’ zijn extreem groot, lang, complex en bevatten herhalende structurele elementen die duidelijk geconstrueerd waren in het bloed van de slachtoffers die stierven van deze proppen. Ze werden gehaald uit patiënten binnen enkele uren na overlijden. Ze zijn niet het resultaat van post-mortem bloedstolling; het zijn structuren die gevonden worden in bloedvaten en arteriën tijdens het uitspoelen van de aderen tijdens de balseming. Het is zeker géén gestold bloed.

Adams wenst Dr. Jane Ruby – die vaak in de Stew Peters Show verschijnt – te bedanken die hen in contact bracht met de balsemer Richard Hirschman die hen voorzag van deze proppen of klonters. Hirschman die op een gegeven moment zijn uitleg kwam doen in de Alex Jones Show, vertelde dat om het lichaam te balsemen (en op te baren), het bloed wordt gedraineerd en de bloedbaan wordt schoongemaakt. Het is op dat moment dat die bizarre draden en proppen tevoorschijn komen uit de aderen van de covid-gevaccineerde overledene. Hirschman zegt dat hij dit vóór de covid-vaccinatie van start ging nog nooit had gezien.

Dr. Hirschman aan het woord.

Deze structuren vertonen de volgende schokkende eigenschappen:

  • Ze zijn taai, vezelig en veerkrachtig en vertonen materiaaleigenschappen die vergelijkbaar zijn met kleine elastiekjes.
  • Ze bestaan uit vele strengen van kleine, vezelige strengen.
  • Deze vezelachtige strengen (zie de allerlaatste fotoset hieronder) vertonen herhalende patronen van schubachtig ontwerp, alsof het lichaam is geprogrammeerd om een nieuwe organen te bouwen.
  • Er zijn vreemde kristallijne structuren gevonden op deze stolsels, die transparant zijn en bestand zijn tegen normale gramkleuringstechnieken.

Context door Mike Adams:

  • Ik heb deze “bloedstolsel” -monsters ontvangen van een gerenommeerde balsemer (Richard Hirschman) die actief is op het gebied van balsemen en die heeft bevestigd dat dit geen bloedvaten of andere weefsels zijn. Het zijn structuren die tijdens balsemprocedures uit de bloedvaten zijn geëvacueerd.
  • Ik heb deze monsters gekleurd met behulp van standaard gramkleuringstechnieken die worden gebruikt voor microbiologie om het structurele contrast tijdens microscopie te verbeteren. Een van de onderstaande monsters – het meer gelige monster – was alleen gekleurd met jodium, geen violetkleurige vlekken.
  • De monsters werden vervolgens gewassen met ethylalcohol en bereid op objectglaasjes met behulp van standaard weefselmonsterbereiding voor microscopie. De microscoopvergroting varieert van 20x tot 1500x, afhankelijk van onderstaande foto. Vergrotingen worden bij elke fotoset aangegeven.
  • Ik blijf in het bezit van deze monsters en kan deze foto’s desgewenst reproduceren. Elke bekwame laboratoriummicroscopie-operator zou deze foto’s kunnen reproduceren met dezelfde stalen.
  • Mijn beschrijvingen hieronder zijn slechts mijn eigen waarnemingen en zijn niet bedoeld om zekerheid te geven over de stoffen die worden geïdentificeerd. Als ik het bijvoorbeeld heb over ‘biocircuits’ of ‘nanodraden’, kan ik niet bevestigen dat dit structuren zijn die daadwerkelijk zijn ontworpen voor biocircuits. Ze lijken alleen op structuren die op een dergelijk doel lijken te wijzen, maar verder onderzoek zou nodig zijn om deze waarnemingen te bevestigen

Bijkomende opmerking: de foto’s tonen in dit geval gedroogd weefsel. De foto’s zijn hier te bekijken.

Set 5 toont een staal dat gekleurd werd met Iodine, en waarop precies grafeenoxide te zien is. We tonen de foto’s met vergroting 20x; 100x en 500x.

Set 7 laat precies een soort nanodraad zien, met schubben erop… (neen, het is géén haar):

20x vergroting
100x vergroting
200x vergroting
1000x vergroting

Dit zijn geen bloedcellen of geklonterd bloed: dit zijn proteïnestructuren. Deze structuren die circuleren in het bloed en na verloop van tijd groter worden, worden duidelijk gemaakt door de lichaamscellen zelf. In de cellen in het lichaam maken het mRNA, tRNA met daaraan een aminozuur) en de ribosmomen een eiwit of proteïne aan. De info op het mRNA geeft de info voor het te vormen proteïne. We weten niet wat er in de vaccins zat; welke info op de ingespoten mRNA of DNA (in geval van adenovirusvectorvaccins) stond. Dat kan iets totaal anders geweest zijn dan het zogenaamde “spike-eiwit”. Dat mRNA kan natuurlijk ook gemuteerd zijn. We weten het niet.

Adams vreest dat misschien alle covid-gevaccineerden deze structuren kunnen aanmaken of aan het aanmaken zijn. Wij zijn daar niet zeker van: het kan slechts een % van de gevaccineerden zijn die een vaccin kregen van een bepaalde partij.

Maar het is op z’n minst zorgwekkend te noemen. Gevaccineerden kunnen met tal van problemen te maken krijgen, die niet noodzakelijk (door artsen etc.) gelinkt worden aan het vaccin, maar wel te wijten zijn aan en falend immuunsysteem door dat vaccin: kanker, orgaanfalen, hepatitis (bij kinderen vooral opvallend); enz…. maar ook andere problemen zoals bloedproppen en nu ook eiwitproppen/draden… Enkel God weet wat dat vaccin nog allemaal kan uitrichten. Maar wij zijn ervan overtuigd dat mirakels de wereld nog niet uit zijn, en dat God ook mensen kan genezen van de akelige gevolgen van dit smerig vaccin, voor diegenen die nederig en berouwvol tot Hem naderen.

Een arts in de VS noemde het een gigantische humanitaire ramp; maar het is geen ramp maar een gruwelijk wereldwijd experiment waarbij Joseph Mengele verbleekt in het niet.

En nog iets opvallend: Deagel.com, een Amerikaanse militaire inlichtingenwebsite, “voorspelde” in 2017 dat de populatie van de VS tegen 2025 (dus binnen 3 jaar) met 78% (bijna 80 of 4/5) zou gereduceerd zijn, van 316 miljoen inwoners naar slechts 69 miljoen… De optie “voorspelling” werd in april 2021 verwijderd, daags voordat het experimenteel Covid-vaccin beschikbaar werd voor alle 16 plussers in de VS.

Bron: Infowars

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s