Event 201 (Oktober 2019)

In oktober 2019 werd in New York een bijeenkomst gehouden, met als titel: Event 201. Het was een soort simulatie van een pandemie, en de panelleden (van verschillende globale organisaties, farmaceutische bedrijven en het bankwezen) discussieerden hoe hier het best op kon beantwoord worden. Als we naar de website van Event 201 gaan, dan zien we dat wat toen een simulatie was, enkele maanden later vrijwel geheel werkelijkheid is geworden.

Wie deed er mee in de simulatie?

  1. Professor George F. Gao, de Directeur-Generaal van het Chinese Centrum voor Ziektecontrole en -Preventie; tevens professor aan het instituut voor Microbiologie aan de Chinese Academie voor Wetenschappen; President van de Chinese Sociëteit voor Biotechnologie en de President van de Aziatische Federatie van Biotechnologie.
  2. Adrian Thomas, Vicepresident voor de Globale Publieke Gezondheid bij Johnson & Johnson, een groot farmaceutisch bedrijf.
  3. Stephen C. Redd, afgevaardigde Directeur voor Publieke Gezondheidsdiensten en Toepassingswetenschappen aan het Centrum voor Ziektecontrole (CDC).
  4. Dr. Chris Elias, President van het Globale Ontwikkelingsprogramma van de Bill & Melinda Gates Foundation. 

En nog vele anderen…

De video’s van de simulatie

Als we kijken naar de pagina met de video’s, dan zien we de hele simulatie en de gesprekken van de deelnemers. Iedereen kan deze website vrij bezoeken en de video’s bekijken.

Bij ‘Segment 1’ zien we welk virus in de simulatie zogezegd is ‘uitgebroken’: een soort coronavirus met

  • milde griepachtige symptomen
  • zware longontsteking

Het zogezegde virus, dat identiek lijkt aan COVID-19, werd in deze simulatie ‘CAPS’ genoemd.

In de video komen tal van zaken naar voor, die het gevolg zijn van de uitbraak, zoals een tekort aan mondmaskers en wegwerphandschoenen. Een paar maand kwam dit effectief ter sprake in de media.

Tevens wordt in de eerste video, vanaf minuut 22, gesproken over de ontwikkeling van een vaccin. Er wordt gezegd dat men de traditionele tijdslijn voor het ontwikkelen van een vaccin aan de kant moet schuiven, en dat dit veel sneller moet gaan, want dit is toch een noodsituatie waarbij zo snel mogelijk ‘een remedie’ (een vaccin) moet gevonden worden. Is dit niet exact wat we hebben gezien met de ontwikkeling van het coronavaccin?

In segment twee worden de financiële en economische gevolgen besproken.

In de simulatie worden ziekenhuizen overweldigd door patiënten. In het voorjaar zagen we dit in het echt.

En tevens moeten in de simulatie bedrijven massaal sluiten (dit zagen we ook dit voorjaar, tijdens de lockdown).

Tevens was er in de simulatie een grote crash in de aandelenmarkten; dit zagen we dit voorjaar óók gebeuren (en deel 2 komt nog).

Als we naar de website van Event 201 gaan, dan zien we dat wat toen een simulatie was, enkele maanden later vrijwel geheel werkelijkheid is geworden, met het covid-19 virus (een coronavirus), en het snel snel ontwikkelen van een vaccin.

Sterker nog, de zogenaamde pandemie begon in Wuhan, waar zich het Wuhan Institute of Virology bevindt, dat onderzoek doet op o.a. coronavirussen.

Dit lab werd decennia lang door de VS – via achterpoortjes – gesponsord, en figuren zoals Anthony Fauci waren daarbij betrokken. Vanaf 1999 werden coronavirussen zelfs gepatenteerd.

De oefening werd – niet toevallig – gehouden door de Bill & Melinda Gates Foundation, het Johns Hopkins Center for Health Security en het World Economic Forum. Die laatste organisatie is tevens betrokken bij een ander initiatief, dat voortkomt uit deze ‘coronacrisis’: ‘de Grote Reset‘.

Bill Gates is met zijn stichting op allerlei manieren betrokken bij de ontwikkeling van verschillende vaccins tegen het coronavirus, en is ook de man die ijvert voor bvb. vaccinatiepaspoorten.

Event 201 vormde duidelijk en zonder twijfel het draaiboek voor de echte crisis, die enkele maanden later niet toevallig ‘uitbrak’. Het is allemaal gepland en gecoördineerd, voor het éne grote antwoord dat ze op deze crisis willen geven: de Grote Reset, of de vorming van een gecentraliseerde éne-wereldregering, of de éne-wereldorde.