Prof. Dolores Cahill, immunologe

Professor immunologie Dolores Cahill zei reeds in een eerder interview in de Hello Irlandia Show dat er in de afgelopen 40-50 jaar nog nooit vaccins tegen RNA-virussen zijn goedgekeurd, vanwege de enorme risico’s. Nu heeft ze in een nieuw interview met het programma ‘Oracle’ nogmaals de gevaren uitgelegd. Het gevaar zit hem niet zozeer in de eventuele directe bijwerkingen van het vaccin, hoewel die ook ernstig kunnen zijn en er reeds een aantal doden zijn gevallen, maar in iets anders: de heftige immuunrespons die men krijgt op een besmetting met een coronavirus nadat men gevaccineerd is tegen corona. Deze immuunrespons kan zodanig heftig worden dat orgaanfalen optreedt en men binnen 4 dagen sterft. En het is die immuunrespons na vaccinatie – als men effectief ziek wordt door een coronavirus – die het grootste gevaar inhoudt.

Prof. Dolores Cahill:

“De kwestie is: hetgeen we verteld werden is het exact tegenovergestelde van wat waar is. Dus als ze zeggen: vaccins zijn veilig en effectief, dan is dat niet waar. In het HPV-vaccin heb je 8000 keer meer [kans op] ziekte als je het vaccin krijgt dan als je het niet kreeg.

[…]

Ik sprak mij reeds uit op 11 mei 2020 dat voor coronavirussen er nog nooit een vaccin goedgekeurd werd in de hele wereld. We hadden SARS 17 jaar geleden, 2002-2003, en ze hebben getracht vaccins te maken tegen coronavirussen sindsdien. En daarnaast was er een instituut in het VK dat 40 jaar lang een vaccin trachtte te maken tegen het gewone verkoudheidscoronavirus, en het sloot de deuren en ze ontwikkelden nooit een vaccin. Het is niet dat ze geen vaccin maakten, maar toen ze het vaccin inspoten bij dieren, stierven ofwel alle dieren, ofwel werden ze zodanig ziek dat de vaccins nooit werden goedgekeurd. Zodus er zijn enkele studies waarbij alle dieren sterven van het vaccin.

Cahill legt uit dat men middels het vaccin de mensen hypergevoelig maakt voor coronavirussen, en in geen geval “immuun”. Je lichaam zal het virus behandelen als een allergie en een overmatige immuunrespons ontwikkelen:

Zodus waarom ik mij uitsprak: het is ongewoon. En wanneer je het vaccin krijgt en de dieren stierven niet, dan is er nog een ander respiratorisch virus-vaccin waarbij de baby’s stierven. Dus je sterft niet meteen rechtstreeks van het vaccin. Virussen circuleren elk jaar in het jaarlijks griepseizoen, en indien je “buitengewoon voorbereid” werd door het vaccin te injecteren, heeft je lichaam een enorme respons ontwikkeld tegen het vaccin, het coronavirus, maar de mensen sterven niet. Maar indien het coronavirus de volgende winter circuleert, of binnen twee jaar tijd, dan ziet je lichaam het circulerende virus zoals een allergie, zoals een pinda-allergie. Het is zoals anafylaxie [zeer zware allergische reactie, nvdr].

Op Wikipedia lezen we over anafylaxie:

Anafylaxie is een snelle systemische allergische reactie, die tot een anafylactische shock kan leiden. Anafylaxie treedt soms op wanneer een persoon wordt blootgesteld aan een allergeen waarvoor de persoon in kwestie allergisch of sensitief is. Vele stoffen kunnen als allergeen fungeren. Zelfs zeer kleine hoeveelheden van het allergeen kunnen al een levensbedreigende anafylactische reactie veroorzaken.

Prof. Cahill gaat verder:

Dus wat er gebeurt: het zou zijn zoals men iemand injecteert met pindakaas. Dus je creëert een afweer tegen pinda’s. Maar je vertelt het hen niet. En dan op een bepaald moment eten ze pinda’s, dan kunnen ze feitelijk dood neervallen, of sterven binnen de vier dagen. Het is exact hetzelfde met dit vaccin, behalve dat we niet weten wanneer het volgende coronavirus gaat circuleren.

[…]

Indien Covid-21 gaat circuleren – natuurlijk of vrijgelaten – dan zullen de mensen sterven binnen de week tengevolge van anafylaxie. Je gaat van perfect gezond op dag één naar orgaanfalen op dag vier en dan sterven. Als mensen en ziekenhuizen hiervan niet op de hoogte zijn kunnen mensen letterlijk sterven binnen de week. Dit kan gebeuren.

En ze verduidelijkt even verder nog:

Je maakt de mensen allergisch voor een circulerend coronavirus, en als ze besmet worden kunnen ze dood neervallen binnen vijf dagen. Een derde van de populatie!

En benadrukt:

De boodschap is: neem geen enkel vaccin!

Want de dierproeven, die essentieel zijn in de ontwikkeling van vaccins, werden hier overgeslagen:

Er zijn 54 vaccins die wedijveren voor een markt voor een ziekte waarvoor het niet nodig is. De veiligheidsstudies worden niet gedaan. De regulators wereldwijd zeiden: we slaan de dierproeven over, en de vaccins werden niet goedgekeurd [in het verleden] omdat de dieren stierven. Dus wat ze zeggen is gewoonweg: we doen de dierstudies niet. En we geven ze gewoon aan mensen. En ik zeg dat er significante hoeveelheden doden zullen zijn.

En ze besluit:

En ik wil eindigen: als je mij € 1 miljoen gaf, zou ik het niet nemen, als je mij € 10 miljoen gaf, zou ik het niet nemen. Ik zou eerst naar de gevangenis moeten, en als iemand mij vaccineert, dan zou ik hem vervolgen voor poging tot doodslag